Sleva!

EQB-1200DC-1AER CASIO EDIFICE

EQB-1200D-2AER CASIO EDIFICE

Nové

  • Pánské náramkové hodinky
  • Stopky
  • safírové sklo
  • Tachymetr
  • Solární napájení
  • budík
  • BLUETOOTH

Více informací

7 132 Kč s DPH

8 390 Kč s DPH

-15%

  • Pánské náramkové hodinky
    Solární napájení
    Strojek 5666
    Průměr pouzdra 45,2 mm
    Pouzdro ve tvaru kruhu
    Ocelové pouzdro
    ČERNÁ barva pouzdra
    Ocelový tah
    ČERNÉ barva tahu
    Ručičkový ciferník
    Černá barva ciferníku
    Ciferník s dvanácti indexy
    Materiál skla - safírové sklo
    Odolné proti vodě během plavání
    Datum
    Stopky
    Budík
    Druhý čas
    Tachymetr
    Další funkce BLUETOOTH

Casio Edifice EQB-1200D jsou pánské hodinky sportovního vzezření v ultratenkém pouzdře, které jsou ovšem díky kombinaci svého designu a funkcí, jež umožňují propojení s mobilním telefonem, ideálním společníkem pro každodenní použití.

Casio Edifice EQB 1200D upoutají svým dynamickým vzhledem a propracovaným číselníkem, evokujícím svým vzorem masku vozu. Model klade důraz na dobrou přehlednost a snadnou ovladatelnost kvůli možnosti plného využití všech funkcí, které hodinky nabízí. Mezi nejdůležitější bezesporu patří možnost synchronizace hodinek s chytrým telefonem skrze technologii Bluetooth. Propojení, ve spojení s použitím příslušné aplikace, umožňuje mít pod kontrolou neustále aktuální a přesný čas, nabízí možnost snadného nastavení duálního času výběrem jednoho z předdefinovaných 300 měst. Mezi další užitečné funkce patří Phone finder - po stisknutí tlačítka hodinek se rozezní Váš telefon a vy jej tak snáze naleznete.

Číselník hodinek Casio EQB-1200D je zvýrazněn použitím dobře čitelných a rozložených ukazatelů, které usnadňují orientaci - indikují například aktivní bluetooth, stav budíku, údaje související s právě zvoleným režimem apod. Subciferník na pozici šesté hodiny je v základním režimu zobrazením dne, subciferník na 9. hodině je ukazatelem duálního času a poslední subciferník umístěný na 12. hodině, je 24hodinovým vyobrazením domácího času a slouží pro indikaci dne/noci.

Hodinky disponují ukazatelem data, dne v týdnu a ukazatelem světových časů, dále funkcí stopek s meřením mezičasů a možností porovnání měřených kol. Ocelové pouzdro hodinek je doplněno ocelovým náramkem. Nově použité technologie umožnily vytvořit model s tenkým pouzdrem o výšce 9,6 mm. Číselník hodinek je osazen výraznými indexy umístěnými na pozice hodin, které jsou spolu s ručkami opatřeny luminiscencí, zajišťují tak lepší čitelnost při zhoršených světelných podmínkách. Chráněn je safírovým sklíčkem s antireflexní vrstvou. Vodotěsnost tohoto modelu je 100 m - s hodinkami tedy můžete bez obav plavat. Hodinky jsou vybaveny solárním napájením, při němž je akumulátor hodinek, s vyšší životností oproti klasické baterii, dobíjen světlem.


Podobné zboží

Produkt byl úspěšně přidán ke srovnání produktů!