GBD-800-8ER CASIO G-SHOCK

Nové

Hodinky Casio G-Shock G-Squad GBD 800 jsou pánské sportovní hodinky, které svým majitelům nabízí velké množství funkcí společně s moderním designem hodinek. Právě kombinace funkcí, jež umožňují propojení s mobilním telefonem, dělá z hodinek ideálního společníka pro sport a volný čas.

Více informací

2 790 Kč s DPH

Pánské náramkové hodinky
Napájení z baterie
Strojek 3464
Průměr pouzdra 48,6 mm
Pouzdro ve tvaru kruhu
Plastové pouzdro
Bílá barva pouzdra
Plastový tah
Šedá barva pouzdra
Plastový tah
Šedá barva tahu
Ciferník s arabskými čísly
Materiál skla - minerální sklo
Odolné proti vodě při potápění bez kyslíkového pří
Datum
Stopky
Pamět na mezičasy na 200 kol
Odpočítávací stopky s opakováním
LED osvětlení displeje
5 budíků
Světové časy
Další funkce BLUETOOTH

Hodinky Casio G-Shock G-Squad GBD 800-1B jsou pánské sportovní hodinky, které svým majitelům nabízí velké množství funkcí společně s moderním designem hodinek. Právě kombinace funkcí, jež umožňují propojení s mobilním telefonem, dělá z hodinek ideálního společníka pro sport a volný čas.

Model klade důraz na dobrou přehlednost a snadnou ovladatelnost pro možnost plného využití všech funkcí, které hodinky nabízejí. Mezi nejdůležitější bezesporu patří možnost synchronizace hodinek s chytrým telefonem skrze technologii Bluetooth. Propojení, ve spojení s použitím příslušné mobilní aplikace, umožňuje mít pod kontrolou neustále aktuální a přesný čas, nabízí možnost snadného nastavení duálního času výběrem jednoho z předdefinovaných 300 měst, nastavení denního alarmu, správu denních aktivit za pomoci snadného přístupu k informacím o počtu kroků, na jejichž základě lze výpočíst spálené kalorie, splnění denního cíle a sledovat další tréninkové položky. Mezi další užitečné funkce patří Phone finder - po stisknutí tlačítka hodinek se rozezní Váš telefon a vy jej tak snáze naleznete.

Casio G-Shock G-Squad GBD 800-1B mají digitální ciferník, který zobrazuje datum, den v týdnu, stopky, budík a spoustu dalších funkcí. Novinkou je zabudovaný krokoměr a možnost propojení s telefonem skrze bluetooth, díky čemuž můžete snadno sledovat svou denní aktivitu. Pouzdro hodinek, včetně řemínku, je pryžové. Ciferník chrání minerální sklíčko. Lepší čitelnost při zhoršených světelných podmínkách zajišťuje LED osvětlení displeje. Díky průměru pouzdra 48,6 mm se řadí mezi rozměrově vetší hodinky. Vodotěsnost tohoto modelu je 200M, s hodinkami tedy můžete bez problémů plavat, či se dokonce potápět.

Modelová řada Casio G-Shock nabízí vhodné hodinky pro každého, kdo hledá kombinaci odolných, sportovních hodinek v atraktivním provedení, spojenými s bohatou nabídkou funkcí. Veškeré modely z této celosvětově populární řady jsou odolnější vůči otřesům a nárazům, než běžné hodinky. Prokazují navíc také zvýšenou odolnost vůči magnetickému poli.

Podobné zboží

Produkt byl úspěšně přidán ke srovnání produktů!