FESTINA 20483/1

Nové

KolekceAUTOMATIC
Pánské / dámsképánské
Typ strojeanalog
Tvar pouzdrakruhový
Pásek / tahtah ocel bicolor
Pohon strojkuautomat

Více informací

5 990 Kč s DPH

Pánské náramkové hodinky Festina Automatic. Pokud hledáte čistý design, mechanický strojek Automatic pro vás bude zajímavá alternativa. Jejich tah z oceli bicolor, číselník krytý odolným safírovým sklíčkem rozzáří vaší ruku v jaké koliv situaci.

Krásná a elegantní kolekce automatických mechanických hodinek Festina. Velmi oblíbená kolekce, které v sobě skrývá kus pravé tradiční hodinařiny. Nosit na ruce automatický mechanický strojek je pro milovníky hodinek doslova poklad. U dámských modelů dokonce můžeme na mechanický strojek nahlídnout skrz otvor na číselníku na přední straně hodinek.

I dnes se jedná o jedny z nejoblíbenějších hodinek fanoušků pravé hodinařiny. Automatická kolekce dámských a pánských hodinek Festina je plná velmi kvalitních novinek od Festiny. Hodinky ať už dámské nebo pánské mají, kromě kvalitního mechanického strojku, safírové velmi odolné nepoškrabatelné sklíčko. Pouzdro hodinek je z ušlechtilé oceli 316L a je trochu silnější právě proto, že uvnitř bije pravý tradiční hodinářský skvost rychlostí 28 800 polokmitů za minutu. Rezerva chodu hodinek je až 42 hodin. Hodinky jsou vodotěsné do 10 Atmosfér. Poznejte je všechny.

Podobné zboží

Produkt byl úspěšně přidán ke srovnání produktů!