FESTINA 20549/1 SPECIAL EDITION '21 CONNECTED FESTINA

Nové

KolekceSPECIAL EDITION CONNECTED
Pánské / dámsképánské
Typ strojechronograf
Tvar pouzdrakruhový
Pásek / tahtah ocel
Pohon strojkubateriový (connected)

Více informací

10 990 Kč s DPH

Pánské hodinky FESTINA Speciál kolekce - connected. Na první pohled sportovní pánské analogové chronografy se safírovým sklíčkem a 10 atmosfér vodotěsnosti, ale uvnitř se kromě hodinářské strojku skrývá chytrý modul, který komunikuje přes Bluetooth s vaším mobilním telefonem.

 

 

 

Chytré hybridní hodinky Festina Chrono Bike Connected

Chytré hybridní hodinky Festina Special Edition Connected 

Legendární kolekce Chrono Bike pánských sportovních chronografů Festina v nové Speciální Edici s chytrým hybridním modulem.

Kolekce Chrono Bike Connected Special Edition, nesoucí prvky i charisma cyklistiky, ve čtyrech různých barvách. Poznejte unikátní maskáčové tmavé provedení nebo třeba elegantní modrou s detaily v barvě růžového zlata.

Safírové nepoškrabatelné sklíčko kryje detailní číselník s mnoha detaily. Barevné indexy a dva miničíselníky, u kterých si sami nastavíte, co budou ukazovat. Pouzdro široké 45,5 je z ušlechtilé oceli s PVD povrchovou úpravou a je vodotěsné do 10 ATM. Na pouzdro se napojuje ocelový tah nebo kaučukový řemínek ve stejné barvě, který si můžete libovolně měnit. Výjimečné a exkluzivní.

 
Přesný čas je rozhodně doména těchto chytrých hybridní hodinek. Ale nejen to. Mají mnoho chytrých a potřebných funkcí, které se zaměřují na to, na čem Vám opravdu záleží. In-house manufakturní Festina technologie chytrých hybridních Connected hodinek Festina vás spojí s moderním světem. Bez zbytečného rozptylování se můžete více soustředit a získat větší kontrolu nad svým vlastním časem i životem.
Naprosto unikátní funkce díky kterým například nikdy nezmeškejte schůzky s těmi, na kterých vám záleží. Pomocí filtrované notifikace si tak nastavte jaké notifikace chcete zobrazit a které naopak nechcete. Odmítněte něbo přijměte příchozí hovory. Ovládejte hudbu nebo fotoaparát v telefonu. Dokážete sledovat vaše GPS polohy, ukládat si je nebo je sledovat nebo třeba najít telefon. Dokážete také sledovat druhý světový čas, časovač, stopky, budík, venkovní počasí a další potřebné chytré funkce.
Baterie vydrží až 2 roky při denním používání.
Více informací o kolekci Festina Special Edition Chrono Bike Connected.
Chytré hybridní hodinky Festina Chrono Bike Connected

icon_musiccontrol.png     - Ovládání hudby - Ovládejte svůj telefon pomocí tlačítka. Přepněte tak písničky, zesílíte, zastavíte a další.

icon_rememberthisspot.png     - Ukládání GPS pozice - Zaznamenejte si polohu do mapy v aplikaci. Vaše oblíbená místa tak nikdy nezapomenete.

     - Ovládání fotoaparátu - Pro perfektní fotku už nebude potřeba nic dalšího.

    - Najdi telefon - Pomocí hodinek najdete svůj telefon nebo naopak přes telefon najdete své hodinky. 

icon_getmoving.png     - Monitoring dlouhého sezení - Dejte se do pohybu a držte si zdravotní styl. Hodinky Vám všas řeknou, že už delší dobu sedíte a je třeba se hýbat.

icon_walkmehome.png     - Doveď mě domů - S funkcí doprovoď mě domů se již nemusíte bát o své blízké. Sledování polohy GPS je jedna z dalších funkcí.

icon_ifttt.png     - Programovatelná funkce. Můžete tak ovládat od vaší chytré domásnosti až přes vámi oblíbené aplikace v telefonu. Zde nejsou hranice a fantazie je nekonečná. 

icon_externaltemperature.png     - Venkovní teplota. Zjistěte jedním zmáčknutím tlačítka hodinek jaká je venku teplota.

      A mnoho dalších funkcí jako třeba sledování na hodinkách stavu vaši baterie, šikovné počítadlo a další.

Funkce chytrých hodinek Funkce chytrých hodinek Festina Chrono Bike Connected

Funkce chytrých hybridních hodinek Festina Special Edition Connected

icon_filterednotifications2.png - Filtrované notifikace - nezmeškejte na čem vám záleží a filtrujte hovory, zprávy, Instagram, cokoliv.

2.png - Datum - vždy přesné datum, kdekoliv jste.

Odmítnutí volání - snadným kliknutím na korunku odmítněte nebo přijmete příchozí hovor.

 - Stopky - Přesný ikonický chronograf

Druhý světový čas - Vyberte si druhý světový čas a stačí jedno kliknutí a zobrazíte si ho na číselníku.

 - Krokoměr - Krokoměr počítá Vaše kroky a řekne Vám nakolik plníte své denní cíle.

Časovač - Pomocí časovače bude Váš time-management přesný. 


Funkce chytrých hodinek Festina Chrono Bike Connected

Produkt byl úspěšně přidán ke srovnání produktů!