GBA-900-1AER CASIO G-SHOCK

Nové

Hodinky Casio G-Shock GBA 900 jsou pánské sportovní hodinky, které svým majitelům nabízí velké množství funkcí společně s moderním designem hodinek. Právě kombinace funkcí, jež umožňují propojení s mobilním telefonem, dělá z hodinek ideálního společníka pro sport a volný čas.

Více informací

3 590 Kč s DPH

Pánské náramkové hodinky
Napájení z baterie
Strojek 5641
Průměr pouzdra 48,9 mm
Pouzdro ve tvaru kruhu
Plastové pouzdro
ČERNÁ barva pouzdra
Plastový tah
ČERNÉ barva tahu
Kombinovaný ciferník
Černá barva ciferníku
Ciferník s dvanácti indexy
Materiál skla - minerální sklo
Odolné proti vodě při potápění bez kyslíkového pří
Datum
Stopky
Pamět na mezičasy na 50 kol
Odpočítávací stopky s opakováním
LED osvětlení displeje
5 budíků
Světové časy
Další funkce BLUETOOTH
Krokoměr

Řadu G-Squad rozšiřuje v roce 2021 nová generace GBA-900 navazující na úspěšný model GBA-800.

Opět se jedná o hodinky zaměřené na sport. Jsou totiž vybaveny akcelerometrem. Díky tomu dokáží měřit kroky, denní ušlou vzdálenost či spálené kalorie. Všechny tyto hodnoty si můžete předem nastavit do svého denního cíle, a ten se pak snažit splnit. Díky pětistupňovému grafu, který se zobrazuje na horním displeji hodinek, se vás navíc budou snažit motivovat k lepšímu výsledku. Hodinky jsou také vybaveny technologií Bluetooth. Všechna naměřená data se tak po propojení s telefonem automaticky synchronizují s aplikací G-SHOCK MOVE. Díky propojení s telefonem hodinky dokáží zobrazit také notifikace, například o příchozím mailu, či hovoru, kdy hodinky pípnou a zobrazí ikonku na displeji.

Nejen funkcemi, ale i konstrukčně jsou hodinky přizpůsobeny sportovcům. Už na první pohled jsou v místě spojení hodinek s řemínkem otvory. Ty slouží k tomu, aby při aktivitě zajistily dostatečnou vzdušnost. Vzdušnost zajišťuje také celkově perforovaný řemínek. Díky konstrukci zespod řemínku budou navíc hodinky pěkně sedět na ruce a příjemně se nosit bez nepříjemného odstávání. Díky použití pryskyřice jsou hodinky příjemně lehké, takže při sportovních aktivitách nebudou na ruce vadit.

Osvětlení digitálně-analogového číselníku zajišťují 2 LED diody. Jedna zvlášť pro analog, druhá pro digitální displej. Oproti modelu GBA-800 se už ale osvětlení neovládá čelním tlačítkem.

Nejde však vyloženě o sporttester, ale především o klasické hodinky s bonusem v podobě sportovních funkcí. Hodinky tak můžete nosit nepřetržitě, a na rozdíl od "smartwatchů" se nemusíte starat o časté dobíjení baterie.

Podobné zboží

Produkt byl úspěšně přidán ke srovnání produktů!