FESTINA 20632/1 Automatic

Nové

KolekceAUTOMATIC
Pánské / dámsképánské
Typ strojeanalog
Tvar pouzdrakruhový
Pásek / tahtah ocel
Pohon strojkuautomat

Pánské hodinky na ocelovém tahu, které na první pohled zaujmou svým skeletovaným číselníkem nabízejícím průhled na mechanický strojek s automatickým nátahem. Číselník se stříbrnými ručičkami a indexy je chráněn safírovým sklem.

Více informací

7 490 Kč s DPH

Základní parametry

Stylklasické
Barvastříbrná,
Rozměr číselníku36 mm
Rozměr pouzdra42,8 mm
Vodotěsnost5 ATM
Pánské / dámsképánské
Typ strojeanalog
Tvar pouzdrakruhový
Pohon strojkuautomat
Materiálocel, safírové sklíčko
Materiál sklíčkasafírové
Pásek / tahtah ocel
Rozměr pásku19,8 mm
Zapínání páskupřeklápěcí spona
FunkceSekundová ručička

Krásná a elegantní kolekce automatických mechanických hodinek Festina. Velmi oblíbená kolekce, které v sobě skrývá kus pravé tradiční hodinařiny. Nosit na ruce automatický mechanický strojek je pro milovníky hodinek doslova poklad. U dámských modelů dokonce můžeme na mechanický strojek nahlídnout skrz otvor na číselníku na přední straně hodinek.

 
I dnes se jedná o jedny z nejoblíbenějších hodinek fanoušků pravé hodinařiny. Automatická kolekce dámských a pánských hodinek Festina je plná velmi kvalitních novinek od Festiny. Hodinky ať už dámské nebo pánské mají, kromě kvalitního mechanického strojku, safírové velmi odolné nepoškrabatelné sklíčko. Pouzdro hodinek je z ušlechtilé oceli 316L a je trochu silnější právě proto, že uvnitř bije pravý tradiční hodinářský skvost rychlostí 28 800 polokmitů za minutu. Rezerva chodu hodinek je až 42 hodin. Hodinky jsou vodotěsné do 10 Atmosfér. Poznejte je všechny.

Podobné zboží

Produkt byl úspěšně přidán ke srovnání produktů!