ECB-900DB-1AER Casio Edifice

Nové

Hodinky Casio Edifice ECB-900 jsou pánské sportovní hodinky, které svým majitelům nabízí velké množství funkcí společně s moderním designem hodinek. Právě kombinace funkcí, jež umožňují propojení s mobilním telefonem, dělá z hodinek ideálního společníka pro sport a volný čas.

Více informací

5 590 Kč s DPH

  • Pánské náramkové hodinky
    Solární napájení
    Strojek 5582
    Průměr pouzdra 48,0 mm
    Pouzdro ve tvaru kruhu
    Ocelové pouzdro
    Stříbrná barva pouzdra
    Ocelový tah
    Stříbrná barva tahu
    Kombinovaný ciferník
    Černá barva ciferníku
    Ciferník s dvanácti indexy
    Materiál skla - minerální sklo
    Odolné proti vodě během plavání
    Datum
    Stopky
    Odpočítávací stopky
    LED osvětlení displeje
    Budík
    Světové časy
    Tachymetr
    Další funkce BLUETOOTH
Hodinky Casio Edifice ECB 900 jsou spojením hodinářského a motoristického světa, svým designem v sobě snoubí dynamiku, vášeň pro rychlost a zápal pro závodění. Disponují kombinovaným analogovým a digitálním ciferníkem a celou řadou užitečných funkcí, zabalených do atraktivního, moderně vyhlížejícího pouzdra, umožňují propojení s mobilním telefonem, čímž se stávají ideálním společníkem pro každodenní použití..

Casio Ediface ECB 900 disponují kombinovaným ciferníkem (analogový a digitální) a kladou důraz na dobrou přehlednost a snadnou ovladatelnost kvůli možnosti plného využití všech funkcí, které nabízejí. Mezi nejdůležitější bezesporu patří možnost synchronizace hodinek s chytrým telefonem skrze technologii Bluetooth. Propojení, ve spojení s použitím příslušné aplikace, umožňuje mít pod kontrolou neustále aktuální a přesný čas bez nutnosti stisku jediného tlačítka, nabízí možnost snadného nastavení data, dne, duálního času výběrem jedné z 38 časových zón, nastavení až pěti denních alarmů. Dokáží vám připomenout důležité události z vašeho kalendáře a včas vás tak upozorní na důležité pracovní a soukromé schůzky. Mimoto lze pomocí hodinek záznamy také spravovat. S hodinkami lze měřit až 24hodinové intervaly. Mezi další užitečné funkce patří Phone finder - po stisknutí tlačítka hodinek se rozezní Váš telefon a vy jej tak snáze naleznete.

Pouzdro i náramek hodinek jsou vyrobeny z nerezové oceli. Nejvýraznějším prvkem pouzdra je osmiboká luneta s minutovým značením. Černý číselník je chráněn minerálním sklíčkem. Pro lepší čitelnost při zhoršených světelných podmínkách jsou hodinky vybaveny ručkami s luminiscenční vrstvou a dvojitým LED osvětlením. Vodotěsnost tohoto modelu je 100 m - s hodinkami tedy můžete bez obav plavat. Díky průměru pouzdra 48,5 mm se řadí mezi velké hodinky.

Vítejte v evoluci Speed ​​& Intelligence — špičkové a technicky vyspělé kráse kovových chronografů EDIFICE se seriózním stylem a snadným připojením k chytrému telefonu. U tohoto modelu je synchronizace s vaším chytrým telefonem přes Bluetooth® hračkou a klepnutím na aplikaci CASIO WATCHES získáte plnou funkčnost na dosah ruky. Aplikace zajišťuje přesné měření času bez tlačítek, když je váš telefon blízko. Časový spínač, vyvinutý pro potřeby závodních týmů, se synchronizuje s aplikací kalendáře vašeho chytrého telefonu, přenáší položky plánu do telefonu a zobrazuje čas začátku a konce na LCD hodinkách. Vybaveno LED světlem, které se rozsvítí pouhým nakloněním zápěstí. Mechanický design obličeje, inspirovaný sportovním vozem, zvyšuje hloubku a rozměrnost, aby evokoval dynamický vzhled, sílu a pevnost těchto vysoce výkonných vozidel.

Podobné zboží

Produkt byl úspěšně přidán ke srovnání produktů!